Geef je loopbaan een boost
C3 werkt!
registreer je hier!

Registreren ?

Over C3 werkt!

Sta je aan het begin van je carrière, ben je een doorgewinterde professional, of sta je op het punt een nieuwe uitdaging aan te gaan? Dan kan C3 werkt! je verder helpen.

Meer informatie over C3 werkt! vind je ook in onze brochure

Want C3 houdt zich bezig met:

  • De instroom van nieuw vaktalent in de creatieve industrie
  • Duurzame inzetbaarheid van professionals binnen de branche
  • Het begeleiden van mensen naar een nieuwe baan, zowel binnen als buiten de creatieve industrie.
7293Mensen gingen je voor. En hebben zich geregistreerd bij C3.
RegistrerenInteresse? Registreer je nu!

Nieuws

Duurzame inzetbaarheid als basis

Marktleider Dutchview is een belangrijke speler in de wereld van de grote evenementen, dagelijkse actualiteiten en registratie van voetbalwedstrijden voor televisie en internet.

Een dynamisch bedrijf dat zich kenmerkt door intensief samenwerken, strakke deadlines en zowel fysiek als mentaal stevig aanpakken. Daarom werkt DutchView aan een cultuur waarin door leidinggevenden en medewerkers gesproken wordt over duurzame inzetbaarheid en vervolgstappen in je loopbaan. Inmiddels hebben meer dan honderd werknemers gebruik gemaakt van de diensten van C3 werkt! Naar volle tevredenheid van alle partijen!”

Lees hier het hele verhaal van Dutchview

BDU en outplacement via C3 werkt!

Om als drukkerij en uitgeverij te overleven in een lastige markt, moest het roer om bij de Koninklijke BDU in Barneveld. De transformatie tot innovatief mediabedrijf liep mede langs outplacementtrajecten. C3 werkt! ondersteunde een deel van de BDU-medewerkers bij het vinden van een nieuwe baan.

Het is alweer even geleden maar Arja Groen kan het zich nog goed herinneren: de dag dat bij de BDU de reorganisatie bekend werd waardoor uiteindelijk 65 mensen het bedrijf verlieten. Dat werd gevoeld bij het warme familiebedrijf waar medewerkers vaak decennialang in dienst waren. Daarom werd ook alles op alles gezet om medewerkers die hun werk verloren te begeleiden naar een nieuwe baan. Voor het outplacementtraject konden boventallige medewerkers terecht bij C3 werkt!

Lees hier het hele verhaal van Arja Groen.

Subsidie op loopbaanscans en van-werk-naar-werk trajecten nog steeds mogelijk

Het A&O fonds Grafimediabranche heeft in 2014 met succes een sectorplan ingediend met een totale omvang van 4,4 miljoen euro, waarvan 2,2 miljoen is toegekend. Werkgevers kunnen van deze gelden profiteren door subsidie aan te vragen voor activiteiten op het gebied van opleiden, duurzame inzetbaarheid en mobiliteit. Er zijn een aantal wijzigingen in de subsidiemogelijkheden vanuit het sectorplan grafimediabranche, maar voordelig investeren kan nog steeds!

Voordelig investeren met subsidie

Met het sectorplan kun je tot 40% subsidie krijgen voor activiteiten op het gebied van mobiliteit en duurzame inzetbaarheid. Deze subsidie komt bovenop de korting van 25% die je ontvangt indien je bijdraagt aan het opleidingsfonds of het garantiefonds. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden in subsidiebrochure.

Nieuwe subsidieregeling voor van-werk-naar-werk-trajecten

Het A&O fonds Grafimediabranche heeft besloten een extra subsidie van 25% beschikbaar te stellen ten behoeve van de van-werk-naar-werk-trajecten als gevolg van reorganisatie. Deze tijdelijke regeling geldt voor de duur van 2015, maar is gebudgetteerd. De voorwaarden en procedure staan beschreven in het aanvraagformulier.

Innovatief coachen en trainen!

C3 werkt! adviseur en ontwikkelaar Helga Rosendaal heeft sinds kort de jaaropleiding professioneel Innovatie Trainer succesvol afgerond. Ze was al Creatief Denktrainer, dat diploma heeft ze sinds januari op zak.

“In de intensieve opleiding professioneel InnovatieTrainer heb ik geleerd om interactief, patroon doorbrekend, verdiepend en transformerend te trainen . Dat is nodig in deze tijd waarin er veel veranderingen zijn. Door ervaringsgericht te trainen kun je mensen sneller in beweging te krijgen en actief begeleiden bij veranderingsprocessen. “ aldus Helga Rosendaal.

De jaaropleiding professioneel Innovatie Trainer (Academie voor innovatief trainen) is op dit moment de meest toonaangevende opleiding op dit gebied in Nederland. Juist in deze tijd van verandering is er een enorme behoefte aan mensen, die veranderings- en transformatie-processen willen en kunnen begeleiden.

Gefeliciteerd Helga met deze mooie prestatie. C3 werkt! kijkt uit naar interessante sessies met betrekking tot innovatie en creativiteit. Heb jij interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met Helga via h.rosendaal@goc.nl

De ironie van de boekdrukkunst

Journalist Seger Pijnenburg een dagelijkse blog over de sectorplannen. Meer dan 1,2 miljard euro investeren werkgevers en vakbonden samen met het kabinet in sectorplannen met als doel de arbeidsmarkt te verbeteren. C3 werkt! collega Sander Vastbinder werd ook geïnterviewd...

Met dank aan de steeds grotere productiecapaciteit van machines en het internet werd de grafische sector in tien jaar tijd gehalveerd. En ook de kantoorvakhandel, de boekhandel en de uitgeverijen hebben flink wat voor de kiezen gekregen. De transitie van papier en inkt naar de nieuwe digitale werkelijkheid heeft behoorlijk brede en diepe sporen getrokken. Met veel gevolgen voor de werkgelegenheid en de arbeidsmarkt. Ideaal voor de sectorplannen, zult u denken. Mis! De Grafimedia sector begon al voordat het Sociaal Akkoord verscheen, waarin de sectorplannen het licht zagen, met een eigen deltaplan.

“In het Sociaal Akkoord wordt verwezen naar C3 Werkt! als goed voorbeeld hoe werkgevers en werknemers samenwerken als het gaat om van-werk-naar-werk begeleiding,” zegt Sander Vastbinder. “De C3 in C3 Werkt! staat voor Centrum Creatieve Carrières, al sinds 2009 het mobiliteitscentrum voor de creatieve sector. C3 Werkt! richt zich op de instroom van nieuwe werknemers, het ontwikkelen van mensen in de sector tot begeleiding naar werk buiten de sector.” Een blik op het rijtje partners die met C3 Werkt! de handen ineen hebben geslagen, doet inderdaad denken als een vroege vorm van de huidige sectorplannen: werkgevers, brancheorganisaties, vakbonden, opleidingsfondsen en sociale fondsen.

Oudste cao in Nederland

Het is ook niet zo vreemd dat de grafische sector een hoge mate van georganiseerdheid kent: de oudste cao in Nederland is die van de Werkliedenorganisatie in de Typografie (de oudste landelijke vakbond) en de Nederlandse Bond van Boekdrukkerijen en stamt uit 1914. Dus nog vóór de wettelijke invoering van de cao in 1927. Een opmerkelijke analogie met de huidige sectorplannen, waarbij de sector immers ook voor de wettelijke verankering al haar eigen sectorplan heeft vormgegeven. Een volkje dat haar tijd vooruit is, kunnen we stellen. Maar vreemd genoeg is dit vooruitlopende volkje ondertussen links en rechts ingehaald door het internet en de digitalisering. De ambachtelijke drukkers met inkt in de aderen in plaats van bloed worden bedreigd door het digitale printen. En dat gebeurt steeds vaker in verre en goedkopere landen.

En wat te denken van internetdrukkers als Vistaprint, Drukwerkdeals en Flyerzone, waarbij de consument zelf het drukwerk kan vormgeven, uploaden en zonder tussenkomst van de vakman tegen bodemprijzen laat verzorgen. Al dan niet in Azië of Oost-Europa. En nee, die e-reader zou absoluut niet dat nostalgische boek vervangen. Alsof de cd ooit de vinylplaat zou vervangen. We weten allemaal hoe het is afgelopen met de strijd tussen ambachtelijk vakmanschap en de digitale revolutie. “De traditionele vakman heeft een afkeer van digitaal printen. Die kijkt intensief naar de juiste kleuren, de lijntjes, de letters en de afwerking. Hij is trots op zijn vakmanschap en het resultaat”, zegt Sander. “Maar dat is vechten tegen de bierkaai gebleken.”

De Grafimediasector heeft de sectorplannen van het kabinet dan ook direct omarmd. “Wij zijn al vroeg begonnen. Toen de sectorplannen werden ontwikkeld gingen we de boer op in de sector op de regeling te verkopen. Uiteindelijk hebben we meerdere plannen ingediend.” Voor Sander staat het moment nog helder in zijn geest gegrift: “Op 1 april 2014, toen de regeling werd opengesteld zat ik om één uur ‘s nachts achter de pc om alles in te dienen. Bij elkaar vier sectorplannen hebben we gerealiseerd: Kantoorbranche, Uitgeverijen, Grafimedia en Boekhandel. Eerst hebben we een paar adviesgesprekken met het ministerie gevoerd, ‘Wat kan er wel, en wat kan er niet?’ Daarop hebben we de hoofdlijnen van het plan opgesteld met de maatregelen, de aantallen en de onderbouwing. Daarna weer getoetst bij het ministerie en aanpassingen gedaan. Na het indienen volgde het formele traject van een vragenbrief, het voornemen tot een beschikking, een zienswijze en de uiteindelijke beschikking. Toen alle plannen werden goedgekeurd, dat zijn de fijne momenten!”

Ras-verkoper van de sectorplannen

Sander kan met recht trots zijn op het bereikte resultaat. Met zijn nachtelijke druk op de knop kunnen meer dan 15.000 werknemers gebruik maken van in totaal € 23 miljoen voor opleidingen en loopbaantrajecten. Waarvan de helft ter beschikking komt door cofinanciering door het Rijk. En wellicht volgt er meer. “We willen nog een plan voor de Grafimedia en waarschijnlijk ook nog een voor de Kantoorbranche indienen.” Het indienen van sectorplannen heeft steeds minder geheimen voor Sander. “Het begint met een goede arbeidsmarktanalyse en het vaststellen van de knelpunten. Voor wat betreft onze sectoren is de mate van georganiseerdheid daarbij van belang. Er is veel kennis en veel verstand van de arbeidsmarkt, en de samenwerkende organisaties weten de weg naar elkaar.” Voor de verkoop van de sectorplannen maakte Vastbinder ook gebruik van de simpele rekensom. “De omzetten krimpen en daardoor ook bijdragen aan de opleidingsfondsen. Door er nu gebruik van te maken in combinatie met cofinanciering, haal je er meer rendement uit.” Een ras-verkoper dus, deze Sander. En dat blijft niet onopgemerkt. “Ik heb nu ook contact met de voorzitter van een werkgeversvereniging uit een totaal andere tak van sport. En waarschijnlijk gaan zij ook een sectorplan indienen.”

Het is al met al wel ironisch te noemen dat met het uitvinden van de boekdrukkunst ook het startschot werd gegeven voor een revolutie die uiteindelijk heeft geleid tot het digitale tijdperk. Hetzelfde tijdperk waarin de behoefte aan ambachtelijk drukwerk, boeken van papier, verstrooiende lectuur en fraaie affiches fors is weggeswiped. Maar zoals bij elke transitie, betekenen veranderingen ook kansen. “Zestig procent van de nieuwe vacatures in onze sectoren ontstaan bij start-ups en mkb-bedrijven. Er ontstaan kansen in niches, er ontstaan nieuwe vormen. Wat mensen bijvoorbeeld waarderen is de curatorfunctie van de boekhandel: wat is een goed boek?” Met onze sectorplannen werken we aan nieuwe competenties die mensen hier voor moeten ontwikkelen.” En daarmee raakt Sander de kern: grafische media zullen nooit helemaal verdwijnen. “Het meest gedrukte boek ter wereld is niet de Bijbel. Dat is de Ikea-gids.”

Meer over de sectorplannen en andere blogs op www.stvda.nl

In Venlo begint de victorie

Journalist Seger Pijnenburg een dagelijkse blog over de sectorplannen. Meer dan 1,2 miljard euro investeren werkgevers en vakbonden samen met het kabinet in sectorplannen met als doel de arbeidsmarkt te verbeteren. Seger kwam ook bij een netwerkbijeenkomst van C3 in Venlo langs...

Mede dankzij het sectorplan Kantoorbranche is het ook voor werkzoekenden in de sector kantoorvakhandel mogelijk om deel te nemen aan van-werk-naar-werk begeleiding bij C3 werkt! Hoe gaat dat er nou aan toe en wat zijn de ervaringen? Lees meer in de blog van Seger Pijnenburg: De vlaai staat op tafel, we zijn in Venlo! Rond de tafel zitten zes vrouwen die boventallig zijn verklaard nadat hun werkzaamheden naar een ander land met lagere lonen werden verplaatst. Het is een netwerkbijeenkomst waarbij de dames voor het eerst samen bij elkaar komen om ervaringen en kennis te delen. Onder de bezielende en energieke leiding van C3 loopbaanadviseur Linda Koolen. Realistisch, doelgericht en zonder fratsen helpt ze mensen aan de slag. Met een slagingspercentage tussen de 80 en 90%. Haar geheim? “Je moet geen baan gaan zoeken, je moet een baan vínden.”

Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, als je hebt gehoord dat je niet meer nodig bent op je werk. En je dan opeens bezig moet houden met het sociale plan, de mogelijkheden en kansen die er eventueel zijn. Omscholing misschien? En wat als ik in de WW kom en te maken krijg met het logge UWV? Vrijwel iedereen die het treft om boventallig verklaard te worden – een mooi woord voor overbodig – begint allereerst met deze rouwfase. Tenzij je vrolijk meteen naar een andere baan kunt hoppen en fluitend verder gaat. Maar dat is weinigen gegeven. En in een economisch wat zwakkere regio als Noord-Limburg liggen de banen niet voor het oprapen. Vacatures wel, maar daar moet je je niet veel van aantrekken, blijkt.

“Ik geloof niet meer in vacatures”, zegt Linda. “De vacature kent een levensloop en die komt er op neer dat als een vacature op internet komt bij de grote banensites, je al acht weken te laat bent.” De dames rond de tafel beamen dit. “Laatst kreeg ik om half vijf ’s nachts een e-mail van werk.nl, in de ochtend meteen gebeld maar die baan was al lang weg.” Ook de anderen kennen deze ervaring. Ze schrijven brieven of bellen voor banen die er niet meer zijn. Vandaag zien ze elkaar voor het eerst in een groep. Hiervoor hebben ze individuele gesprekken met Linda gevoerd, sinds een maand of twee. “Met sommigen heb ik ook pittige gesprekken gehad. En dat is nodig, die mensen hebben een extra zetje in de rug nodig, anders zijn ze al snel weer terug bij af. Het begint er mee om uit de rouwfase te komen en naar de toekomst te gaan kijken.” Linda eist coachbaarheid van haar cliënten. “Ik steek geen energie in geen rendement.” Ze eist ook vier uur per dag aan sollicitatie-activiteiten van haar mensen. “Er is geen excuus voor niet solliciteren.”

De tips vliegen over tafel

De ervaringen van de dames lopen uiteen. De ene heeft meerdere gesprekken gehad, de ander heeft bijna een baan, weer een ander durft nog niet te bellen. Vooral dat bellen van potentiële werkgevers blijkt een issue. “Hoe doe je dat toch?”, wordt gevraagd als iemand vertelt over haar gesprekken. En de tips vliegen over tafel. “Gewoon, doen! Laatst had ik vijf nummers nodig om de juiste persoon te pakken te krijgen. En die wilde me afpoeieren, maar ik laat me niet zomaar ophangen.” “Maar jij voelt je niet onzeker, ik wel.” “Hoe meer je er mee bezig bent, hoe lager de drempel wordt.” “Je moet steekwoorden opschrijven, geen zinnen.” “Eerst plassen, rustig zitten en dan bellen.” “Laatst heb ik de kinderen een paar uur uitbesteed en ben gaan bellen. Tien gesprekken in vier uur tijd.” Linda knikt en onderschrijft het belang van het bellen. “Je moet het ook niet groter maken dan het is. Probeer ook om het een echt gesprek te laten zijn. Mensen zijn best aardig hoor. En bedenk dat je enthousiasme in je stem laat horen. Maak een lijst met bedrijven, zoek er de contactpersonen bij en ga bellen. Vraag naar meer informatie over het bedrijf en of je keer langs kunt komen, of ze een open dag hebben. Je kan ook een ‘nee’ krijgen, dat moet je ook accepteren. Het is altijd goed om te bellen, altijd een positieve ervaring en goed voor je zelfvertrouwen.” De dame die het meest opziet tegen de telefoon besluit met een resoluut: “En nu ga ik het doen.”

Netwerken als heilige graal

Naast het bellen gaat het de dames ook vooral om het netwerken. Op last van Linda hebben ze allemaal een LinkedIn-profiel en gebruiken ze ook Facebook en Twitter. “Zeg dat je actief zoekt, mensen willen je graag helpen.” Als er wordt gesproken over de mogelijkheden van één van de dames die ook Duits spreekt, zegt een ander: “Ik heb vandaag nog iets gezien voor je.” Linda reageert met: “Waarom stuur je die dan niet door?” Het netwerken is de heilige graal van Linda. “Als je geen netwerk hebt, start er dan één.” Ze klinkt misschien streng op papier, die Linda. Maar met haar energie en positiviteit geeft ze de dames wel meer zelfvertrouwen. Na de bijeenkomst spat het enthousiasme er vanaf. “Jullie zijn super actief! Ik ben niet bang dat iemand het niet gaat lukken”, lacht Linda.

Terug in haar kantoor is Linda meteen weer bezig met haar andere cliënten. “Ik heb ze allemaal in mijn achterhoofd, ik Skype, ik whatsapp en mail en bel met iedereen. Vooral nu de toptijd weer aanbreekt. De maanden maart, april en mei zijn de beste maanden om een nieuwe baan te vinden.” De zes dames krijgen via het sectorplan Kantoorbranche zes maanden coaching bij C3 werkt! Het moet gek lopen als ze niet binnen die tijd weer aan de slag zijn, gelet op het scoreboard van Linda: “Ik krijg bijna al mijn cliënten geplaatst. En het overgrote deel is ouder dan 50 jaar.” Meer blogs over sectorplan acties op www.stvda.nl

Op weg naar een vitale boekhandel

C3 werkt! is geselecteerd als een van de aanbieders op het gebied van mobiliteit in het kader van het sectorplan “Op weg naar een vitale boekhandel”.

Voor bedrijven uit de sector boekhandels is het mogelijk om met subsidie gebruik te maken van dienstverlening van C3. Denk hierbij aan de van Werk naar Werk begeleiding en Loopbaanscans.

Meer informatie over de regeling en de procedure die daarvoor gevolgd moet worden volgt!

Omscholen tot procesoperator of logistiek medewerker met baangarantie

C3 werkt! en Technicom hebben hun samenwerking nieuw leven ingeblazen. Voor C3 kandidaten bieden we een scholingstraject voor procesoperator en een scholingstraject voor logistiek medewerker aan. Beide scholingstrajecten worden afgerond met een erkend mbo diploma en een plaatsing naar werk of een BBL leerwerkplek.

Procesoperator

Het traject tot procesoperator bestaat uit een theoriedeel met een werkervaringsplaats en een praktijkgedeelte. Het theoriedeel duurt 6 tot 9 maanden. Het praktijkgedeelte, de BBL leerwerkplek neemt ca. 15 maanden in beslag. Het traject wordt afgesloten met een mbo diploma WEB-niveau II/III.

Logistiek medewerker

Het scholingstraject tot logistiek medewerker duurt maximaal twaalf maanden. Het traject start met een theoriedeel incl. werkervaringsplaats dat ongeveer 6 maanden duurt. Daarna volgt het praktijkdeel (BBL leerwerkplek) en ook dat duurt ca. 6 maanden. Het scholingstraject wordt afgesloten met een mbo diploma WEB-niveau II.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze scholingstrajecten? Vraag dan om meer informatie bij je mobiliteitsadviseur of neem contact op met de servicedesk via info@C3werkt.nl of (0318) 53 91 39.

C3 werkt! ook voor de carrosseriebranche

Dreigend ontslag voor medewerkers of juist op zoek naar nieuwe mensen? Ook de carrosseriebranche heeft sinds kort haar eigen mobiliteitscentrum en C3 werkt! ondersteunt daarbij.

Voor OOC-leden komen de begeleidingstrajecten van C3 in aanmerking voor subsidie vanuit het sectorplan carrosseriebranche. logo VOC

Begeleidingstrajecten bij C3 starten altijd met een uitvoerige intake. 100% van de kosten daarvan wordt vergoed vanuit het sectorplan. Daarnaast is er tot 50% subsidiemogelijkheid op het vervolgtraject dat kan bestaan uit begeleiding naar werk of (om)scholing.

Meer informatie over het mobiliteitscentrum en mogelijkheden voor aanmelden vind je op http://mobiliteitscentrum.mijnvoc.nl/

C3 werkt! in de strijd tegen jeugdwerkloosheid

Gemeente Rotterdam, SBB, Sagenn en C3 werkt! hebben de handen ineen geslagen om meer jongeren naar een BBL-plek (beroepsbegeleidende leerweg) te begeleiden. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat jongeren met een BBL-opleiding minder vaak werkloos zijn dan jongeren met een gewone opleiding. De doelstelling voor het project is om het komend jaar minimaal 80 jongeren in Rotterdam naar een nieuwe baan te begeleiden en voor de hele regio Rijnmond ligt de doelstelling op minimaal 120.

innen de samenwerking is C3 verantwoordelijk voor het screenen en adviseren van jongeren om ervoor te zorgen dat zij op de meest geschikte BBL-plek terecht komen. De jongeren worden hierbij o.a. getest op hun competenties en vaardigheden. Aan de hand van het rapport wordt de match gemaakt tussen het profiel van de jongere en een beroep dat bij het profiel van de jongere past. De site www.beroepeninbeeld.nl biedt inspiratie voor de jongeren en is het resultaat van een goede samenwerking tussen de verschillende kenniscentra (SBB).

Korting op personeelsontwikkeling dankzij het sectorplan grafimedia

Het sectorplan bevat een aantal gesubsidieerde maatregelen om werkloosheid in de sector aan te pakken en bedrijven die bijdragen aan het A&O Fonds Grafimediabranche. Een aantal van deze maatregelen heeft betrekking op dienstverlening van C3 en zorgt voor een aanzienlijke korting die kan oplopen tot 40% op (een deel van) onze dienstverlening.

Wat komt er in aanmerking?

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met de servicedesk van C3 werkt! via info@C3werkt.nl of via 0318 53 91 39. Naast de kortingsmogelijkheden voor de grafimediabranche, verwachten we op korte termijn ook mogelijkheden binnen de uitgeverijsector en de kantoorvakhandel.

Het aanvraagformulier en de voorwaarden staan op de website van het A&O Fonds Grafimediabranche

Wat doen wij?

De kortste weg van werk naar werk

Nieuwe koers? Dreigend faillissement? Reorganisatie? Soms zijn ontslagen onvermijdelijk. C3 heeft ruime ervaring in het begeleiden van ontslagen medewerkers naar werk. Van de eerste voorlichting tot de daadwerkelijke begeleiding, wij kunnen het volledige traject voor onze rekening nemen. De begeleidingstrajecten zijn afgestemd op de wensen en behoeften van de betreffende medewerker en vinden plaats in de regio.  Wij werken met loopbaancoaches door heel Nederland en hebben daarin, ook de laatste jaren tijdens de crisis, een succesratio van 70%.

Duurzame inzetbaarheid

Hoe houd jij je bedrijf flexibel en je medewerkers gemotiveerd? Door te investeren in de duurzame inzetbaarheid vergroot je het werkplezier van je medewerkers en ook hun inzetbaarheid.
C3 werkt! doet onderzoek naar duurzame inzetbaarheid en het motiveren  van mensen om met hun duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan. Daarnaast houden we de ontwikkelingen op het gebied van loopbaan- en personeelsontwikkeling nauwgezet in de gaten. Meer weten over onze visie en aanpak op het gebied van duurzame inzetbaarheid? Wij gaan graag met je in gesprek, want: 
Jij maakt het verschil!: Iedere dag opnieuw

Ervaringen van werkgevers en kandidaten op het gebied van duurzame inzetbaarheid

Dienstverlening

Een greep uit onze producten:

Anderzijds bieden we ook maatwerktrajecten afhankelijk van de behoefte in het bedrijf. We gaan graag vrijblijvend het gesprek aan om tot een oplossing te komen die aansluit op de wensen en vragen.

Subsidies

C3 werkt! heeft goede samenwerkingsverbanden in veel sectoren binnen de creatieve industrie, maar ook daar buiten gelden regelingen die van werk naar werk trajecten stimuleren door ze financieel aantrekkelijk te maken.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over ons of over onze dienstverlening? Bel dan de servicedesk van C3 werkt!
via 0318 53 91 39 of vul het contactformulier in.

De Schutterij 10
3900 AH Veenendaal
Nederland

Tel: 0318 53 91 39

elden met een * zijn verplicht

?
?
?
?

elden met een * zijn verplicht

C3 werkt! is een initiatief van: